AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtun kovaladığını görmek

Kahve falında kurtun kovaladığını görmek

Kahve falında kurtun kovaladığını görmek zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, bir uzmana başvurulacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına yorulur.

Kahve falında kurtun kovaladığını gördüyseniz:

  • Maddi açıdan da rahatlamaya başlıyorsunuz veya maddi içerikli konular istediğiniz yönde gelişme göstermeye başlıyor.

Kahve falında kurdun kovaladığını görmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine yorulur.

Kahve falında kurt kovaladığını görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kurtları kovalamak hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kurdu kovalamak çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında kurt köpeğinin kovaladığını görmek fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, moral bozukluğu yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kurtun kovaladığını görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kurtların kovaladıgını görmek güzel bir evlilik yaşanacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kurt kovalamak sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir