Kahve falında arkadaşın uyuduğunu görmek

Kahve falında arkadaşın uyuduğunu görmek başarıya giden yolların açık olacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, hayat boyu desteği olacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşın uyuduğunu gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmemekte fayda var.

Kahve falında arkadaşınla uyumak geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek arkadaşla uyumak emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, zor durumda kalacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşınla uyuduğunu görmek çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının uyuduğunu görmek ününü ülke dışına taşıyacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının evinde uyumak göğüs germek zorunda kalınacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına sarılıp uyumak zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşın uyuduğunu görmek daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla uyumak işlerinde önemli adımlar atacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir