AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını ve sevgilisini görmek

Kahve falında arkadaşını ve sevgilisini görmek

Kahve falında arkadaşını ve sevgilisini görmek eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını ve sevgilisini gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili düzenleyici gelişmeler veya belli ilişkilerinizi güçlendirecek planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında sevgilinin erkek arkadaşını görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin arkadaşına aşık olmak fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi arkadaşla görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşının sevgilisini görmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilini arkadaşınla görmek kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını sevgilisi olduğunu görmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının eski sevgilisini görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını sevgilisi olarak görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, zor günlerin sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir