AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın bağı görmek

Kahve falında kadın bağı görmek

Kahve falında kadın bağı görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, kısmetlerin çoğalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, hakkını yedirtmeyeceğine, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadın bağı gördüyseniz:

  • Sadece metazori yaptığınız işlerde başarısızlık ihtimaliniz var, diğer durumlarda başaracaksınız.

Kahve falında kadın bağı görmek mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine işaret eder.

Kahve falında domuz bağı görmek fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil üzüm bağı görmek aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına delalet eder.

Kahve falında bebek göbek bağı görmek sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı bağı görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına işarettir.

Kahve falında dizlerinin bağı çözülmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabı bağı almak işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz üzüm bağı görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir