AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı bağı almak

Kahve falında ayakkabı bağı almak

Kahve falında ayakkabı bağı almak kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında ayakkabı bağı almak gördüyseniz:

  • Tek taraflı ortaklıklar, iş birlikleri veya ilişkiler karışıklıklara neden olabilir.

Kahve falında ayakkabı bağı almak evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabı bağı kesmek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına işarettir.

Kahve falında renkli ayakkabı bağı görmek hata yapılacağına, şeytana uyacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabı bağı çözmek kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, içinin hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil ayakkabı bağı görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz ayakkabı bağı görmek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı bağı görmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek göbek bağı görmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir