AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın avukat görmek

Kahve falında kadın avukat görmek

Kahve falında kadın avukat görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, övgü dolu sözler işiteceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında kadın avukat gördüyseniz:

  • Politik olmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında kadın avukat görmek hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında avukata gitmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında avukatla evlenmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına işaret eder.

Kahve falında evde avukat görmek bir koyduğu işten üç alacağına, ailesini de mutlu edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avukat olmak olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avukatla konuşmak bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında çok avukat görmek işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına işarettir.

Kahve falında hakim ve avukat görmek alım gücünün artacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir