AnaSayfa / Genel / Kahve falında avukatla konuşmak

Kahve falında avukatla konuşmak

Kahve falında avukatla konuşmak o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, onlardan taraf hayır göreceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına, her zaman iyilikleriyle anılacağına rivayet eder.

Kahve falında avukatla konuşmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişiler uzun zamandır süregelen bazı konulara farklı şekilde yaklaşmanız, farklı şeyler denemeniz veya farklı yoldan ilerlemeniz konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında avukatla konuşmak hayattan hiç zevk alamaz olacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına yorulur.

Kahve falında avukatla telefonda konuşmak sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine yorulur.

Kahve falında avukat bürosu görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında avukat arkadaşını görmek çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin avukat olduğunu görmek sıkıntılarından arınacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine alamet eder.

Kahve falında kendi avukatını görmek önünü açacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında çok avukat görmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine işarettir.

Kahve falında avukatlık cübbesi giymek çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir