AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde avukat görmek

Kahve falında evde avukat görmek

Kahve falında evde avukat görmek ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, kul hakkına girmeyeceğine, duygularının karşılık göreceğine, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında evde avukat gördüyseniz:

  • Artık işinize yaramayan iş, ilişki, iş birliği veya düzenlemelerden vazgeçmek eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında evde avukat görmek yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına delalet eder.

Kahve falında bayan avukat görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, ağız tadının bozulmayacağına delalettir.

Kahve falında hakim ve avukat görmek rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avukat arkadaş görmek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına inanılır.

Kahve falında kadın avukat görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında avukat bürosu görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık avukat görmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, bedeninin de iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin avukat olduğunu görmek sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir