AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok avukat görmek

Kahve falında çok avukat görmek

Kahve falında çok avukat görmek gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, büyük bir işin sahibi olacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına, çok daha mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok avukat gördüyseniz:

  • Sizinle ortak ilgi alanlarına sahip kişilerle bağlantı kurmanız yeni fırsatlar doğurabilir.

Kahve falında bayan avukat görmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına işarettir.

Kahve falında avukat olmak dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına alamet eder.

Kahve falında avukat görmek zarar edeceği bir döneme gireceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine inanılır.

Kahve falında avukat cübbesi giymek dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında avukat arkadaşını görmek ortaklı işlere iştirak edileceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avukata gitmek tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında avukatla telefonda konuşmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına delalettir.

Kahve falında hakim ve avukat görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir