AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın nişanını görmek

Kahve falında arkadaşın nişanını görmek

Kahve falında arkadaşın nişanını görmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, hayata karşı cesaretleneceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşın nişanını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle kısa bir yol yapabilir veya seyahate çıkabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının nişan attığını görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşınla nişanlanmak kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşı nişanlı görmek sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının nişanına gitmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının nişanlısını görmek zor bir döneme gireceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında yakın arkadaşının nişanlandığını görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşın nişanlandığını görmek yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine inanılır.

Kahve falında arkadaşını nişanlı görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir