AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınla nişanlanmak

Kahve falında arkadaşınla nişanlanmak

Kahve falında arkadaşınla nişanlanmak işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, ruhunu güzelleştireceğine, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, eşit davranılacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşınla nişanlanmak gördüyseniz:

  • Bazı konular tekrar edebilir.

Kahve falında arkadaşının nişanlısını görmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, övgü dolu sözler duyacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşınızın nişanlandığını görmek yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nişanlı arkadaşını görmek üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, yeni fırsatlar sunulacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının nişanlandığını görmek onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, mal ve varlık sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir arkadaşının nişanlandığını görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını nişanlanmış görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında bir arkadaşın nişanlandığını görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, kişinin güzel işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının nişanlandığını duymak mutlu ve hafif hissedeceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir