AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının nişan attığını görmek

Kahve falında arkadaşının nişan attığını görmek

Kahve falında arkadaşının nişan attığını görmek büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, bunun için sabırsızlanacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının nişan attığını gördüyseniz:

  • İş, aşk, şansa bağlı her şeyde başarılı olmamanız için bir sebep yok.Size karlı bir iş teklif edebilirler.

Kahve falında arkadaşının nişan attığını görmek zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında nişan attığını görmek bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının nişan attığını görmek sağlık sorunlarının son bulacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nişanı attığını görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına yorulur.

Kahve falında nişan yüzüğü attığını görmek zorlukların geride kalacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının nişan görmek çok önemli başarılar elde edileceğine, sorunlarının artacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının nişanına gitmek kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınızın nişanlandığını görmek ailesini de mutlu edeceğine, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir