AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın nişanlandığını görmek

Kahve falında arkadaşın nişanlandığını görmek

Kahve falında arkadaşın nişanlandığını görmek beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, şerefe ve izzete, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın nişanlandığını gördüyseniz:

  • Uzun süreli bir soruna veya konuya diğerlerinin farklı açılardan bakmaları, onları onaylamanızı gerektirmiyor.

Kahve falında arkadaşının nişanlandığını görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının nişan yüzügünü görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek arkadaşınla nişanlanmak yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşının nişanlandığını görmek kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bir arkadaşının nişanlandığını görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, borçlarının hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşı nişanlanmış görmek maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, masa başı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla nişanlanmak çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşın nişanlanmasını görmek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir