AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının nişanlısını görmek

Kahve falında arkadaşının nişanlısını görmek

Kahve falında arkadaşının nişanlısını görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çarelere kavuşacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının nişanlısını gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir, olumlu duyumlar alabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşı nişanlı görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının nişanlandığını duymak kendisini çok huzurlu hissedeceğine, ağız tadının yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının nişan attığını görmek sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını nişanlı görmek kazancını günden güne daha da arttıracağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşının nişanlandığını görmek özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine yorulur.

Kahve falında nişanlı arkadaş görmek huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşınla nişanlandığını görmek onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının nişanlısını görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir