AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayvandan korkmak

Kahve falında hayvandan korkmak

Kahve falında hayvandan korkmak sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına delalettir.

Kahve falında hayvandan korkmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söylediklerine veya yaptıklarına aşırı tepki gösterebilirsiniz.

Kahve falında hayvanlardan korkmak onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında hayvandan korkmak hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine alamet eder.

Kahve falında bir hayvandan korkmak çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine işarettir.

Kahve falında vahşi hayvandan korkmak ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadından korkmak elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına alamet eder.

Kahve falında domuzdan korkmak sonuçtan memnun kalacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kartaldan korkmak hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında gök gürültüsünden korkmak işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir