AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinden korkmak

Kahve falında eşinden korkmak

Kahve falında eşinden korkmak girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinden korkmak gördüyseniz:

  • Alt yapısı olmayan yatırımlardan veya size ihtiyacınız olmayan şeyler satmaya çalışan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında eşinden korkmak pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinden altın aldığını görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye rivayet eder.

Kahve falında eşinden altın hediye almak kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinden kağıt para almak hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, yeni bir başlangıç yapmaya delalettir.

Kahve falında eşinden hediye almak yönlendireceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinden küsmek makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızının eşinden ayrıldığını görmek anlaşmalardan cayılacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına işarettir.

Kahve falında eşinden para almak aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir