AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısını görmek

Kahve falında karısını görmek

Kahve falında karısını görmek işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, rızkının da çoğalacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında karısını gördüyseniz:

  • Çalıştığınız kişilerle sağlayacağınız uyum, gereken zamanlarda desteklenmenize yardımcı olabilir.

Kahve falında karısının sesini duymak hastalıkların sona ereceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanı ve karısını görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında karısını güzel görmek ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, zorlukların bir anda biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karısını başı açık görmek kendisini çaresiz hissedeceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karısının saçını kesmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karısını başkasıyla yatakta görmek zinaya ve yasak olana uzak duracağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında padişahın karısı olduğunu görmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karısının delirdiğini görmek çok kötü hissedileceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir