AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabenin üzerine çıkmak

Kahve falında kabenin üzerine çıkmak

Kahve falında kabenin üzerine çıkmak zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kabenin üzerine çıkmak gördüyseniz:

  • İstikrarlı bir gelecek kurmanıza veya yeteneklerinizi daha verimli değerlendirmenize katkısı olacak evraklarınızı ya da kağıt üzerinde ki işleri korumalısınız.

Kahve falında kabeye gitmek için yola çıkmak rakiplerine karşı fark atacağına, kazancın günden güne düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kabenin üstüne çıkmak eldeki imkanların giderek azalacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kabenin üzerine çıkmak keyifli günler geçireceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına inanılır.

Kahve falında kabede tavaf ettiğini görmek güleceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabeye gitmeye çalışmak faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabeye kar yağdığını görmek ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, tüm sorunlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabeyi anlatmak girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında musluk kapatmak geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir