AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabre gitmek

Kahve falında kabre gitmek

Kahve falında kabre gitmek rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kabre gitmek gördüyseniz:

  • Hayal alemine dalmak sizi gerçeklerden uzaklaştırıp zarar görmenize neden olabilir.

Kahve falında kabeden gitmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında kabeye gitmek dua etmek dertlerin ortadan kalkacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında kabeye gideceğini görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına delalet eder.

Kahve falında hacca gitmek kabeyi görmek her zaman şükür içinde olacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabeye gidememek makam ve söz sahibi olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabeye gitmek için ağlamak girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına işarettir.

Kahve falında kabre gitmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, rütbesinin artacağına inanılır.

Kahve falında hacca gitmek ama kabeyi görememek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir