AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeye gidememek

Kahve falında kabeye gidememek

Kahve falında kabeye gidememek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine delalettir.

Kahve falında kabeye gidememek gördüyseniz:

  • Eski ilişkiler nedeniyle değişiklik arayışında olabilirsiniz.

Kahve falında kabeye yürüyerek gitmek kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına işarettir.

Kahve falında kabeye gitmek ve ağlamak elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabeye gitmek namaz kılmak kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında uçakla kabeye gitmek sevinçli ve mutlu haberler alacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına inanılır.

Kahve falında kabeye gideceğini görmek gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hacca gidip kabeyi görememek tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına yorulur.

Kahve falında kabeye gidememek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına inanılır.

Kahve falında kabeye gitmek için ağlamak kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir