AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeye gitmek dua etmek

Kahve falında kabeye gitmek dua etmek

Kahve falında kabeye gitmek dua etmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, hem mal ve para kaybedeceğine, zarara gireceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine inanılır.

Kahve falında kabeye gitmek dua etmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında kabeye gitmek dua etmek kimseden korkmayacağına, eve huzur dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabede dua etmek işlerinin daha kötüye gideceğine, işlerin kara geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabeye bakarak dua etmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabede ağlayarak dua etmek gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında kabe kapısında dua etmek sırların ortaya çıkmasına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evliya kabrinde dua etmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine işaret eder.

Kahve falında kabenin içinde dua etmek bir sebeple sorun yaşayacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabeyi görüp dua etmek çok rahat bir şekilde çalışacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir