AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabirde namaz kılmak

Kahve falında kabirde namaz kılmak

Kahve falında kabirde namaz kılmak yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında kabirde namaz kılmak gördüyseniz:

  • İlerlemenizi yavaşlatan unsurlar kendiliğinden kaybolamayacağına göre, birşeyler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında kabirde namaz kılmak çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kandil gecesi namaz kılmak büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına işarettir.

Kahve falında tuvalette namaz kılmak elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Kahve falında sabah namaz kılmak çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suda namaz kıldığını görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına yorulur.

Kahve falında kabeyi görüp namaz kılmak yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına inanılır.

Kahve falında camide ikindi namazı kılmak iyi hissedeceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında denizin üstünde namaz kılmak kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir