AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeyi ziyaret etmek

Kahve falında kabeyi ziyaret etmek

Kahve falında kabeyi ziyaret etmek kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, umutlarının söneceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına inanılır.

Kahve falında kabeyi ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında kabeyi ziyaret etmek neşesini ve huzurunu yitireceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabri ziyaret etmek eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında evliya kabrini ziyaret etmek başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabir ziyareti yapmak sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, bekarlar için mutlu bir karşılaşma tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının ziyarete geldiğini görmek bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına işarettir.

Kahve falında asker ziyaret etmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına delalet eder.

Kahve falında mevlana türbesini ziyaret etmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına delalettir.

Kahve falında hapishaneyi ziyaret etmek her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir