AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeyi farklı görmek

Kahve falında kabeyi farklı görmek

Kahve falında kabeyi farklı görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında kabeyi farklı gördüyseniz:

  • Dış faktörler nedeniyle seçimleriniz diğerleri tarafından kabul görmeyebilir.

Kahve falında kabeyi farklı görmek ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında birinin yüzünü farklı görmek kazancının da garanti ve sabit olacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabılarının farklı olduğunu görmek borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın birinin yüzünü farklı görmek sürekli dua alarak yaşayacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına işarettir.

Kahve falında saçı farklı görmek iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında iki ayağında farklı ayakkabı görmek keder yaşayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin saçını farklı renk görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine delalettir.

Kahve falında farklı göz görmek sıkıntılarını aşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir