AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birinin yüzünü farklı görmek

Kahve falında tanımadığın birinin yüzünü farklı görmek

Kahve falında tanımadığın birinin yüzünü farklı görmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yeni şeyler keşfedeceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığın birinin yüzünü farklı gördüyseniz:

  • Kayıtsız kalmanız veya tarafsız taklidi yapmanız daha hızlı ilerlemenizi sağlayabilir.

Kahve falında tanımadığın birinin yüzünü farklı görmek inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına işarettir.

Kahve falında yüzünü farklı görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzleri farklı görmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, sağlığının da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında birinin yüzünü farklı görmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine delalettir.

Kahve falında farklı çift ayakkabı giymek evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, rahat bir dönem yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında saçı farklı renkte görmek masabaşı bir işe girileceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına yorulur.

Kahve falında cinsiyetini farklı görmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında farklı insanlar görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir