AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin saçını farklı renk görmek

Kahve falında birinin saçını farklı renk görmek

Kahve falında birinin saçını farklı renk görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, husumetlerin başgöstereceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin saçını farklı renk gördüyseniz:

  • Seyahat sayınızda veya işle ilgili veya özel ilişkilerinizle alakalı yaptığınız ziyaretlerde artış var.

Kahve falında saçı farklı renk görmek fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında saçı farklı renkte görmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine tabir olunur.

Kahve falında saçlarını farklı renkte görmek zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, parasının azalacağına delalet eder.

Kahve falında saçını farklı renkte görmek sahip olduklarının da çoğalacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin saçını farklı renk görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına inanılır.

Kahve falında farklı renk çorap giymek yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında farklı renkte göz görmek işlerinde bir aksama yaşayacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında gözleri farklı renkte görmek falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir