AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir yerde olmak

Kahve falında başka bir yerde olmak

Kahve falında başka bir yerde olmak sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, kırgınlık yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında başka bir yerde olmak gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığına uğramamak için bazı şeyleri farz ederek hareket etmemenizde fayda var.

Kahve falında başka yerde olmak düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında başka bir yerde uyumak önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında bir yerden başka bir yere atlamak elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine delalet eder.

Kahve falında kendini başka bir yerde görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında evini başka yerde görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine işaret eder.

Kahve falında başka bir yerde yatmak ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka yerde uyanmak ruhen ve bedenen yenileneceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka bir yerde çalışmak sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir