AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeye gitmek ve ağlamak

Kahve falında kabeye gitmek ve ağlamak

Kahve falında kabeye gitmek ve ağlamak sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, gönül sızılarının dineceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine delalettir.

Kahve falında kabeye gitmek ve ağlamak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veren, tutarsız tavırları olan veya kafası karışık kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında kabeye gitmek için ağlamak geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabeye gitmek ve ağlamak gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına inanılır.

Kahve falında kabe ağlamak kısmetlerin ve işlerin açılacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında kabeyi görerek ağlamak eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine delalettir.

Kahve falında kabeye bakıp ağlamak tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına yorulur.

Kahve falında kabeyi görüp ağlamak büyük kazançlar getireceğine, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kabenin içinde ağlamak sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında kabede ağlamak iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir