AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabe ağlamak

Kahve falında kabe ağlamak

Kahve falında kabe ağlamak ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, evlatlarının hayrını göreceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında kabe ağlamak gördüyseniz:

  • Değişim, değişiklik, farklı deneyimler söz konusu olabilir.

Kahve falında kabede ağladığını görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabeye gitmek için ağlamak aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kabeye bakıp ağlamak ummadığı yerden rızka nail olmaya, kalıcı başarıyı yakalayacağına yorulur.

Kahve falında kabede ağlamak yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kabeyi tavaf ederken ağlamak sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına yorulur.

Kahve falında kabenin içinde ağlamak insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına delalettir.

Kahve falında kabeyi görünce ağlamak başarılı çalışmalara ortak olunacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında kabe için ağlamak maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir