AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabenin içinde ağlamak

Kahve falında kabenin içinde ağlamak

Kahve falında kabenin içinde ağlamak kapalı olan kısmetinin açılacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabenin içinde ağlamak gördüyseniz:

  • Hoşunuza gitmese bile istikrarlı bir devre geçirmek istiyorsanız gelişmelere dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında kabenin içinde ağlamak çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında kabeyi görünce ağlamak moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabede ağlamak çok kötü günler göreceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine delalet eder.

Kahve falında kabeyi görerek ağlamak dertlerinin sona ereceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünü kapatarak ağlamak huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, düzenli bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında kabeyi tavaf ederken ağlamak ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, kısmetinin de açılacağına delalettir.

Kahve falında kabede ağladığını görmek neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kabeye gitmek ve ağlamak büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir