AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabenin üstünde olmak

Kahve falında kabenin üstünde olmak

Kahve falında kabenin üstünde olmak dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kabenin üstünde olmak gördüyseniz:

  • Rekabet anında sürprizler sizi güçlü kılabilir.

Kahve falında denizin üstünde kabe görmek sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında kabenin üstünde uçmak yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin üstünde kabeyi görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, çözümlere ve çarelere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kabenin üstünde oturmak huzurlu bir hayat süreceğine, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabenin üstünde olmak işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine işaret eder.

Kahve falında kabenin üstünü görmek sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabenin üstünde melek görmek huzursuz olacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına delalet eder.

Kahve falında para kaptırmak aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir