AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin üstünde kabeyi görmek

Kahve falında denizin üstünde kabeyi görmek

Kahve falında denizin üstünde kabeyi görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde kabeyi gördüyseniz:

  • Sabırlı olun, kariyerinizi veya belli bir ilişkinizi ilgilendiren bir konu henüz kapanmadı, son sayfa gelene kadar bekleyin.

Kahve falında denizin üstünde kabeyi görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında denizin üstünde kabe görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına alamet eder.

Kahve falında kabenin üstünde melek görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabenin üstünde oturmak herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kabenin üstünü görmek imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabenin üstünde uçmak işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kabenin üstünde olmak dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabeyi denizin içinde görmek iyi bir zanaatkar olunacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir