AnaSayfa / Genel / Kahve falında para kaptırmak

Kahve falında para kaptırmak

Kahve falında para kaptırmak hayal kırıklığı yaşayacağına, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında para kaptırmak gördüyseniz:

  • Siz evli bir erkekseniz eşiniz ya da eşinizin annesi tarafından sinirlendirilebilirsiniz.

Kahve falında parasını kaptırmak büyük sorunların yaşanacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine delalet eder.

Kahve falında para kaptırmak kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin kabrini görmek dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına alamet eder.

Kahve falında gözlerini kapatmak kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iki tane kabe görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabeyi kucaklamak kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına tabir olunur.

Kahve falında camları kapatmak zorlukların artacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında akan suyu kapatmak iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir