AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şehrin eski halini görmek

Kahve falında bir şehrin eski halini görmek

Kahve falında bir şehrin eski halini görmek sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, aksiliklerin aşılacağına, sorunlarının da çözüleceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir şehrin eski halini gördüyseniz:

  • Bir süre daha beklerseniz o kimseyi karşınızda çok zayıf olarak görebileceksiniz.

Kahve falında bir şehrin eski halini görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, âlim kimselerden feyz alacağına delalet eder.

Kahve falında eski yaşadığın şehri görmek işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski şehrini görmek istediği herşeye ulaşabileceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına tabir olunur.

Kahve falında kabenin eski halini görmek hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin eski halini görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına tabir olunur.

Kahve falında eski halini görmek en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalettir.

Kahve falında yeni bir şehre taşınmak anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında ankara şehrini görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir