AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski halini görmek

Kahve falında eski halini görmek

Kahve falında eski halini görmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, icat yapacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında eski halini gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konularda bir düzen ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Kahve falında eski halini görmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabenin eski halini görmek beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında evin eski halini görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Kahve falında bir şehrin eski halini görmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halsiz düşmek büyük ve önemli bir kimse olacağına, toplum içindeki değerinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürü halinde boğa görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında balık hali görmek ettikleri duanın kabul olacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına tabir olunur.

Kahve falında inşaat halindeki evi temizlemek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir