AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabe için savaşmak

Kahve falında kabe için savaşmak

Kahve falında kabe için savaşmak onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, herhangi zarara uğramayacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok önemli noktalara geleceğine, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında kabe için savaşmak gördüyseniz:

  • Sigorta sayılabilecek garantileriniz olmasa da, mantıklı ölçüde ilerleme zamanı.Hırslı çalışmalarınızın olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında kabe için savaşmak elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına delalettir.

Kahve falında bıçakla savaşmak eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, başarısının ve kazancının sürekli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asker olmak ve savaşmak yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında silahlı savaşmak ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeytanlarla savaşmak karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında cinlerle savaşmak çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine inanılır.

Kahve falında din için savaşmak ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında robotla savaşmak durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir