AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabe çizmek

Kahve falında kabe çizmek

Kahve falında kabe çizmek tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, bazı kayıplar olabileceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabe çizmek gördüyseniz:

  • Varmak istediğiniz yere ulaşma yolunda çok dikkatli adımlar atmalısınız.

Kahve falında kabeyi çizmek zenginliğe kavuşacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında kabe çizmek çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına işaret eder.

Kahve falında kabe resmi çizmek emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kalemle çizgi çizmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kare çizmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında harita çizdiğini görmek sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balık çizmek ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvarı çizmek sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir