AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeyi çizmek

Kahve falında kabeyi çizmek

Kahve falında kabeyi çizmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, deniz aşırı işler yapılacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında kabeyi çizmek gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme, plan ya da proje hakkında mücadele etme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında kabeyi çizmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kabe resmi çizmek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında kabe çizmek büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında portre çizdirmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıçakla çizmek sağlık sorunlarının son bulacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine işarettir.

Kahve falında cami çizmek rahat şekilde geçineceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında harita çizmek sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında göz resmi çizmek söz sahibi olacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir