AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaban diktirmek

Kahve falında kaban diktirmek

Kahve falında kaban diktirmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaban diktirmek gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan veya tartışmaya dönebilecek diyaloglardan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında kaban diktirmek patron koltuğuna yükseleceğine, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında yeni kaban giymek kısa bir kırgınlık yaşanacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lacivert kaban giymek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni bir kaban giymek renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kaban giydiğini görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, ister istemez başının belaya gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kaban giymek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, rakiplerin alt edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaşe kaban görmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına delalettir.

Kahve falında uzun kaban giymek engellerden kurtulacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir