AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak yemeği görmek

Kahve falında kabak yemeği görmek

Kahve falında kabak yemeği görmek aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, günahlarından tövbe etmeye, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, maddi gücünün de daimi olacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kabak yemeği gördüyseniz:

  • Gözlemleriniz veya söylemleriniz yüzle çarpılabilir.

Kahve falında pişmiş kabak yemek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kabak yemek kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına işarettir.

Kahve falında kabak çekirdeği yemek fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine delalet eder.

Kahve falında yemek kabağı görmek projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında tatlı kabağı yemek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kabak tatlısı yemek duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, dedikodu edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabak yemeği pişirmek kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, dertlerin sonlanacağına delalet eder.

Kahve falında yemeklik kabak görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, düşmanlarla beraber oturmaya delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir