AnaSayfa / Genel / Kahve falında asma kabağı görmek

Kahve falında asma kabağı görmek

Kahve falında asma kabağı görmek kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında asma kabağı gördüyseniz:

  • Bazı olayların iç yüzü aydınlanabilir, gerçekler ortaya çıkabilir.

Kahve falında asma kabağı görmek uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına delalet eder.

Kahve falında evin içinde asma görmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine delalettir.

Kahve falında asmadan yaprak toplamak işe başlanacağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asma yaprağı basmak ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına delalet eder.

Kahve falında asma budamak iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında asma fidanı görmek kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, kişinin her işi severek yapacağına tabir olunur.

Kahve falında asma çardağı görmek işten eve bir hayat yaşayacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında asma kilit görmek çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir