AnaSayfa / Genel / Kahve falında ak kabak görmek

Kahve falında ak kabak görmek

Kahve falında ak kabak görmek elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ak kabak gördüyseniz:

  • Gerçekleri gözardı etmeyin.

Kahve falında ak kabak görmek alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabak dağıtmak parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında kabak reçeli yapmak çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında kabak yemeği görmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında helvacı kabağı görmek iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Kahve falında yemek kabağı görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabak çekirdeği almak çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine alamet eder.

Kahve falında kabak böreği yemek sermaye kaybedeceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir