AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak tatlısı yaptığını görmek

Kahve falında kabak tatlısı yaptığını görmek

Kahve falında kabak tatlısı yaptığını görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, para sıkıntısının olmayacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, bilgi ile donanacağına, itibarını zedeleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kabak tatlısı yaptığını gördüyseniz:

  • Başkalarına ait konularda tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kabak tatlısı pişirmek en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında kabak tatlısı almak ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında kabak tatlısı yaptığını görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabak tatlısı yediğini görmek bir uzmana başvurulacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bal kabak tatlısı görmek kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına delalettir.

Kahve falında kabak tatlısı görmek sorunların hallolacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı kabak tatlısı görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, isabetli adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında tatlı kabağı yemek gıybet edeceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir