AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis ve jandarma görmek

Kahve falında polis ve jandarma görmek

Kahve falında polis ve jandarma görmek edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, yüksek mevkilere getirileceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında polis ve jandarma gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin şanssızlıkları veya zorlu hayat hikayeleri nedeniyle kendinizi feda etmemenizde fayda var.

Kahve falında polis ve jandarma görmek işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına delalet eder.

Kahve falında polis jandarma görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında polis ve jandarmadan kaçmak uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında jandarmadan kaçtığını görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında jandarmadan yardım istemek zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında jandarmayla konuşmak iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine işarettir.

Kahve falında jandarmaya ifade vermek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalabalık jandarma görmek bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir