AnaSayfa / Genel / Kahve falında izne gittiğini görmek

Kahve falında izne gittiğini görmek

Kahve falında izne gittiğini görmek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, ticarette zarar edeceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, darlık içine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında izne gittiğini gördüyseniz:

  • Bazı konuları akışa bırakma veya bazı ilişkileri zorlamama niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında izmite gitmek yalan söylemeyeceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine işarettir.

Kahve falında kılıç izi görmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine işaret eder.

Kahve falında büyük ayak izi görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine delalettir.

Kahve falında hayvan ayak izi görmek ruhsal olarak etkileneceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına alamet eder.

Kahve falında ameliyat izleri görmek kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Kahve falında duvarda el izi görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpek ayak izi görmek iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına alamet eder.

Kahve falında bacakta yara izi görmek dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir