AnaSayfa / Genel / Kahve falında iyi konuşmak

Kahve falında iyi konuşmak

Kahve falında iyi konuşmak hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, zor ve kötü günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iyi konuşmak gördüyseniz:

  • Kendinizi bitkin hissediyorsunuz.

Kahve falında iyi konuşmak zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini iyileşmiş görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, buna rağmen kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iyi hissetmek gelmek istediği noktalara geleceğine, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyü çok iyi görmek ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanla iyi olmak çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına yorulur.

Kahve falında iyi bir lise görmek itibarın ve makamın yükseleceğine, çok istediği bir şeye sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında çok iyi yüzdüğünü görmek maddi anlamda çok ileri gidileceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına inanılır.

Kahve falında iyi insan görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, dertlerin artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir