AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanla iyi olmak

Kahve falında düşmanla iyi olmak

Kahve falında düşmanla iyi olmak elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanla iyi olmak gördüyseniz:

  • Gayretleriniz, karizmanız veya çalışkanlığınızla göz doldurabilirsiniz.

Kahve falında düşmanına iyilik yapmak hanesindeki rızkın da artacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında düşmana iyilik yapmak günden güne sorunlarının artacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında düşmanla iyi olmak yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında düşmanından iyilik görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine tabir olunur.

Kahve falında düşmanla iyi anlaşmak sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında düşmanını iyi görmek acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında düşmandan iyilik görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında hasta olan kişiyi iyi görmek kötülüklerden uzak olacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir