AnaSayfa / Genel / Kahve falında iyi bir lise görmek

Kahve falında iyi bir lise görmek

Kahve falında iyi bir lise görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, ortalığın karışacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine delalet eder.

Kahve falında iyi bir lise gördüyseniz:

  • Faydalı kişilerle tanışabilir veya arkadaşlarınızla faydalı programlar yapabilirsiniz.

Kahve falında iyi bir lise görmek evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına delalettir.

Kahve falında iyi bir liseye gittiğini görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iyi bir liseye gitmek kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında lise diploması almak kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lise arkadaşını görmek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında liseye gitmek çok zengin olacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında lise forması giymek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında fen lisesi görmek aile içinde bazı gerginlikler olacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir