AnaSayfa / Genel / Kahve falında iyi bir öğretmen görmek

Kahve falında iyi bir öğretmen görmek

Kahve falında iyi bir öğretmen görmek kazaya ve belaya yakın olacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, tüm parasını kaybedeceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iyi bir öğretmen gördüyseniz:

  • Ekstra mesai, ekstra kredi veya fazladan araştırma veya sorgulama gerektirse bile çalışamlara ara vermemenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında iyi bir öğretmen görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sınavdan iyi almak bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına inanılır.

Kahve falında iyi bir insan görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine delalet eder.

Kahve falında iyi bir not almak varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iyi yüzmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hasta çocuğun iyileştiğini görmek adının ülke dışında yayılacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında telefonda iyi haber almak sağlığından ve ağız tadından olacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında en iyi arkadaşla kavga etmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir