AnaSayfa / Genel / Kahve falında iyi bir not almak

Kahve falında iyi bir not almak

Kahve falında iyi bir not almak aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, tüm sıkıntıların giderileceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iyi bir not almak gördüyseniz:

  • Hangi türden olursa olsun, gerilimli durumdaki bütün ilişkilerinizi ılımlı hale getirebilirsiniz.

Kahve falında iyi not almak bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, çok büyük ses getireceğine yorulur.

Kahve falında sınavdan iyi not aldığını görmek falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında derslerden iyi not almak hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine tabir olunur.

Kahve falında iyi bir not almak gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına tabir olunur.

Kahve falında iyi not görmek ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine işaret eder.

Kahve falında sınavdan iyi not almak büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınavda iyi not almak eğlenceli mekânlara gideceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sınavda iyi not aldığını görmek birikimlerine büyük zarar  geleceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir